Hvert år uddeler vi Årets Afdeling og Årets Ildsjæl ved OSPC’s generalforsamling.

Med Årets afdeling ønsker vi at sætte fokus på en frivillig, der har gjort en særlig indsats i det forgangne år. Du kan læse mere om prisen Årets Ildsjæl her

Birgitte Skovbjerg Hundt er Årets Ildsjæl 2023

I år gik prisen som Årets Ildsjæl til Birgitte Skovbjerg Hundt, instruktør i Judo og Jump4Fun

Indstilling for Birgitte som Årets Ildsjæl kom fra OSPCs bestyrelse, og du kan læse et uddrag af den her;

“Bestyrelsen i Odense Sportscentrum har valgt at tildele Birgitte Skovbjerg Hundt fra Washi Judo Klub prisen for Årets Frivillige Ildsjæl.

Birgitte var i august 2022 drivkraften bag etableringen af den seneste afdeling under Odense Sportscentrum, judoafdelingen Washi Judo Klub. Birgitte har sammen med klubbens instruktører og nogle få udøvere opbygget afdelingen fra bunden.

Birgitte har i den forbindelse ydet en stor indsats for at rekruttere børn- og ungemedlemmer til foreningen, samtidig med at hun har været træner for nybegynderne, og har været med til at tage godt imod alle nye medlemmer.

Birgitte har gået helt nye veje for at rekruttere medlemmer, og har arbejdet for at få tildelt en bevilling fra DIF, så ukrainske børn fik mulighed for at deltage i judotræningen på lige fod med andre børn.

Birgitte har samtidig stået selvstændigt for projekter udenfor sin egen afdeling, og har påtaget sig rollen som træner for OSPC’s Jump4Fun hold, da det havde stærkt brug for en ny træner.

Man er ikke i tvivl om at Birgitte har et stort hjerte for Judo, og hun er også involveret i sporten i nationale forbundssammenhæng. Birgitte er en rummelig og kompetent træner, med et godt øje for børnenes udvikling, både sportsligt og personligt.”