Mini-karate

//Mini-karate
Mini-karate 2019-03-21T16:12:47+00:00

Minikarate – Forårssæsonen 2018

OBS:

Holdets 15 pladser er nu besat. Ønsker I at blive skrevet op på venteliste, så kontakt Receptionen på mail: info@ospc.dk.

Grundet ventelisten er det heller ikke muligt at komme til prøvetræning. Det er for forstyrrende for de børn der er på holdet.

 

Karate-Do-Ichiro har startet et mini-karate hold. Mini-karate er sjov og legende all-round kampsportstræning for de mindste (5-7år).

Ideen med mini-karate er at give børnene en styrket motorik og fysik ved træning af karate, der er tilpasset de små. Til mini-karate får børnene brændt en masse krudt af på en sjov måde. De får prøvet kræfter med enkle kampsport-teknikker på en sikker og kontrolleret måde og får trænet en masse motorik. Vi lægger også vægt på at opføre os ordentligt og respektfuldt overfor hinanden.

Mini-karate forbereder eleverne til børneholdet, hvor man kan rykke op når man fylder 7 år.

Vores mini-karate-hold træner hver onsdag kl. 17.15 – 18.15. Instruktører på holdet er Christa Brandt Andersen og Mette Nygaard.

I er hjertelig velkommen til at kigge forbi og få en prøvetime eller to. Og tænk over, at vi også har karate-træning for forældre i samme tidsrum, så hele familien kan træne på samme tid.

 

Praktisk information:

Til prøvetræning kan barnet træne i shorts eller joggingtøj, bare det ikke strammer eller på anden måde hindrer barnet i dets bevægelser.

På sigt skal barnet anskaffe sig en karate træningdragt – en gi. Klubbens støtteforening er gerne behjælpelig med anskaffelse af en gi.

Barnet bedes medbringe en drikkedunk med vand til træningen.

Der er ikke graduering på mini-karate holdet, men der er opvisning og diplomer i forbindelse med klubbens gradueringer af de større børn.