Mini-karate

//Mini-karate
Mini-karate 2019-10-18T16:04:28+00:00

Minikarate – Efterårssæsonen 2019

OBS:

Holdets 15 pladser er nu besat. Ønsker I at blive skrevet op på venteliste, så kontakt Receptionen på mail: info@ospc.dk.

Grundet ventelisten er det heller ikke muligt at komme til prøvetræning. Det er for forstyrrende for de børn der er på holdet.

Mini-karate er sjov og legende all-round kampsportstræning for de mindste (5-7år). Ideen med mini-karate er at give børnene en styrket motorik og fysik ved træning af karate, der er tilpasset de små. Til mini-karate får børnene brændt en masse krudt af på en sjov måde. De får prøvet kræfter med enkle kampsport-teknikker på en sikker og kontrolleret måde og får trænet en masse motorik. Vi lægger også vægt på at opføre os ordentligt og respektfuldt overfor hinanden.

Vores mini-karate-hold træner hver onsdag kl. 17.15 – 18.15. Instruktører på holdet er Mette Nygaard, Anne Sprackling og Christine Kammersgaard. Vi får hjælp af flere dygtige unge assistent trænere.

Der er venteliste til minikarateholdet. I bliver skrevet på ventelisten ved at skrive til Mette Nygaard på mette.karatedoichiro@gmail.com. I vil få besked på mail, når der er en ledig plads på holdet. Herefter er I velkommen til at få 2-3 prøvetimer inden I melder jer ind. Husk, at vi har karate-træning for forældre i samme tidsrum og et flot fitnesscenter, så hele familien kan træne på samme tid.

Praktisk information:

Til prøvetræning kan barnet træne i shorts eller joggingtøj, bare det ikke strammer eller på anden måde hindrer barnet i dets bevægelser. På sigt skal barnet anskaffe sig en karate træningdragt – en gi. Man kan købe en gi igennem klubbens støtteforening i receptionen i OSCP.

Barnet bedes medbringe en drikkedunk med vand til træningen. Langt hår skal sættes op og eventuelle øreringe tages ud eller tapes over med sportstape grundet risiko for at hænge fast i dem. Normalt træner man karate i bare tæer, men da vi træner på bløde brydermåtter træner vi i strømper eller gymnastiksko.

Minikarateholdet går til graduering 1 gang om året, i november måned. Hvis man består sin graduering får man en gul snip, som man skal sy på sit hvide bælte.

Omkring barnets 7 års fødselsdag vil vi snakke om, hvornår barnet skal rykke op på børneholdet.

Spørgsmål kan stilles til Mette Nygaard på mette.karatedoichiro@gmail.com.

 

VEL MØDT I KARATE DO ICHIRO.