Underviser Yoga

Underviser Yoga 2019-04-17T15:14:56+00:00

Mit navn er Andreea, jeg er 36 år og jeg kommer fra Rumænien. Nu har jeg boet i Danmark i næsten 9 år.

Jeg blev eksamineret yoga lærer hos Dansk Yoga i Århus i 2014. Jeg er uddannet inden for den traditionelle Hatha yoga, en yoga system hvor vi udfører de klassiske yoga stillinger og åndedrætsøvelser i et roligt tempo, med pauser mellem de forskellige stillinger og øvelser

Dansk Yoga er Danmarks første (1970) og største sammenslutning af yogalærere og har stået for uddannelse af yogalærere siden 1974. Uddannelsen er 2 årige og meget grundig.

Under denne uddannelse har vi, som yogalærere, trænet i at undervise differentieret og præcist, så vi er i stand til at undervise alle mennesker, uanset alder, køn eller fysiske grænser.

Mit fundament i yoga fik jeg på Skandinavisk yoga og meditationsskole kursus Center i Håå Sydsverige. Min første kontakt med yoga skete da jeg var 19 år gammel. Dengang rejste jeg til Sydsverige for at deltage i mit første yoga kursus på Håå Kursus Center. Jeg kan stadig tydeligt huske mange øjeblikke og det store udtryk som dette kursus havde på mig. Fra det tidspunkt blev yoga en stor del af mit liv og sjæl.

Før undervisningen på Dansk Yoga, havde jeg været elev hos Alex Haurand på Center for yoga og meditation i Odense, fra 2010 til 2012, hvor han lukkede skolen.

Jer har undervist i yoga siden 2012. Jeg underviser i yoga på forskellige motion og fitness centre,  gymnastikforeninger og aftenskoler i Odense.

I min undervisning lægger jeg vægt på at mine elever bliver opmærksomme på deres krop og grænser. Jeg sørger for at undervise i yoga, så alle kan være med – dette sker ved hjalp af forøvelser, variationer samt ved at bruge hjælpemidler til stillinger, som tilpasser den enkelte, når der er brug for det.

Det er vindunderligt at give yogaen videre med min glæde og kærlighed!