Bakalasi Arnis - Modern Arnis

BaKaLaSi Arnis

er baseret på teknikker fra Modern Arnis, der er udviklet af grundlæggeren, Grandmaster Remy A. Presas fra Filippinerne.
 
Det er en stok og tom hånds orienteret stilart, hvor der er lagt stor vægt på konceptet ”flow” og ”counter for counter”. Modern Arnis handler ikke om kniv kamp eller andre kamplystne systemer som er oppe i tiden. Hvis du ønsker at lære sådanne kampfærdigheder, er der masser af dygtige instruktører derude, som kan undervise dig.

Som elev vil det første du lærer være hvordan man bruger stokken som en forlængelse af din arm og hvordan du kan overføre disse teknikker til våbenløse principper. Samtidig vil du også få udviklet din hånd-øje koordination, både med en stok og to stokke. Dette opnås gennem masser af træning i klubben. Til sidst vil du være i stand til at kunne afgøre alt fra afstand og til hvilke teknikker der passer bedst i den givne situation, uden at skulle stoppe for at tænke nærmere over det.

Ud over træning med stok, er ”drills” fremherskende i Modern Arnis og er udviklet til at styrke den perceptuelle hastighed. Disse øvelser bruges til at opbygge dine færdigheder. De er ikke til kamp men er designet til at gøre dine bevægelser naturlige og instinktive.

BaKaLaSi Arnis er ikke en konkurrence orienteret sport og kan derfor ikke kaldes en kampsport men mere en kunstart.


Du kan læse mere om os på vores website bakalasi.dk

Du kan følge os på facebook.com/BaKaLaSi

Information om kursus finder du på modernarnis.dk
Arnis
Odense Sportscentrum | Thorslundsvej 2B, 5000 Odense C.  | Tlf.: 66118898 | info@odensesportscentrum.dk