Træner du i en anden forening? Og mangler du et godt sted at træne fitness som supplement til din idræt? 

Bliv foreningspartner i OSPC Fitness

Vil du give dine medlemmer mulighed for at træne i foreningsfitness til en god pris? Som foreningspartner har I mulighed for at tilbyde jeres medlemmer et medlemskab af OSPC Fitness er til en reduceret pris, så længe de stadig er medlem i jeres forening også.

Odense Sportscentrum er et foreningsfællesskab for 15-20 forskellige idrætter. Vi har mange forskellige typer kampsport, og huser desuden en klatreklub, boksning, fægtning, brydning, cheerleading – og ikke mindst et foreningsbaseret fitnesscenter.  

Vi vil gerne dele vores fitnessforening med flere foreningsfolk og være med til at støtte og løfte foreningslivet i Odense Kommune. Vi ved, at for jeres medlemmer er egen sport det vigtigste. Det er der, hjertet banker. Som medlem af OSPC Fitness får man mulighed for at supplere den ugentlige træning med et fornuftigt, foreningsbaseret fitnesstilbud. 

Som foreningspartner har I altså mulighed for at tilbyde jeres medlemmer adgang til Odense Sportscentrums foreningsfitnesscenter til en reduceret pris, så længe de stadig er medlem i jeres forening også. Vores standardmedlemskab er 200 kr. pr. måned, der betales kvartalsvis. 

Som foreningspartner kan vi tilbyde dine medlemmer et fitnessmedlemskab for 500 kr. pr. kvartal pr. person.

Vores foreningsfitness ligger supercentralt med gode tilkørselsforhold, har åbent døgnet rundt, og der er gratis parkering på vores parkeringsplads.

Det eneste, I skal gøre for at blive foreningspartner er at kontakte os på info@ospc.dk og bede om et link til vores online tilmelding – så vender vi tilbage til jer, og I kan dele linket med alle jeres medlemmer.

Læs mere her og print en flyer om at blive foreningspartner!

Vi glæder os til at høre fra jer!

Sportslige hilsner fra bestyrelsen