Læs mere om Bujinkan her - eller kom til en prøvetime og vær med!

I Bujinkan Dojo Odense kan du træne Kobudo, som er den gamle autentiske krigertradition fra Japan. Kobudo dækker over de skoler som blev trænet af Samuraier førhen. Bujinkan Dojo dækker over 9 af disse skoler, som trænes i en kombineret form.

Bujinkan Dojo Odense har eksisteret i mere end 30 år, og har i dag erfarne instruktører der regelmæssigt besøger Japan for at træne med vores mester Masaaki Hatsumi.

I Bujinkan Dojo Odense kan du lære ubevæbnet kamp som indeholder slag, spark, låse, greb og kast. Der lægges også stor vægt på træning i forskellige former for rullefald.

En betydelig del af træningen inkluderer også brugen af klassiske våben, såsom langt og kort sværd, stav- og spydkamp, Naginata m.m. Bujinkan systemet er også kendt for at have Ninjutsu inkluderet som en del af træningen. Sideløbende med udviklingen af fysiske færdigheder, lægges der ydermere vægt på centrale principper om hvordan man bør leve gennem kvaliteter såsom moral, respekt og disciplin.  Kort sagt en træning der både giver udvikling og udfordring til sine udøvere.

Undervisningen forestås af certificerede instruktører og hjælpeinstruktører. Alle træner med hinanden – nybegyndere, øvede og avancerede elever på de ugentlige træningsaftener. En træningsaften består typisk af opvarmning, indhilsning. Derpå rullefald og træning af basis teknikker, og derpå teknikker og våben indenfor bestemte kampområder. Lektionen løber over to timer, med en kort pause midtvejs, og der afsluttes med en kort udhilsning til sidst. Undervisningen foregår i en god og rolig atmosfære med respekt for hverandre.

Besøg www.bujinkanodense.dk for mere information eller find os på facebook (https://www.facebook.com/groups/821274095343941/