Tilmeld dig her!
Fitness for 200 kr. pr. måned!


Fra 12 til 24 år


For 25 år og ældre

Odense Sportscentrum tilbyder med sine 1.000 kvm foreningsfitness for alle. Kraftværket har døgnåbent 24/7, hvor du uden for åbningstid kan bruge dit nøglearmbånd. Gratis parkering – gratis indmeldelse – ubegrænset træning

For at få adgang til fitness skal du hente dit nøglearmbånd i receptionens åbningstid – depositum 150 kr.

Som medlem betaler du for 3 måneder fra indmeldelse datoen. Ved tilmeldelse af fitness i huset, forventes det at man har læst vores betingelser

Husk at det er muligt at få studierabat på normalpris (ikke tilbud) ved fremvisning af aktiv studiekort i receptionen. Studierabat 30 kr. pr. måned.

Qr-koder på maskinerne – få hjælp med det samme!

Er du i tvivl om hvordan man laver en øvelse? Eller bare gerne vil have en professionel til at vise dig det?

Så læs med her!

Der er kommet QR-koder op på alle maskiner, hvor en uddannet fitness instruktør giver nogle fokuspunkter for øvelsen, samt viser hvordan I udfører dem korrekt. Så nu er der ingen undskyldning for ikke at gøre det korrekt, og få mest muligt ud af din træning! 

Medlems fordele

Rabataftale for medlemmer af Odense Sportscentrum hos Åløkkens Fysioterapi

Medlemmer af Odense Sportscentrum får 10% rabat på al individuel fysioterapeutisk-behandling, massage og træningsvejledninger hos Åløkkens Fysioterapi.

For at få rabatten skal du oplyse at du er medlem af Odense Sportscentrum og hvilken afdeling du træner i.

Åløkkens Fysioterapi er en professionel klinik for fysioterapi i Behandlercentrum. Klinikken tilbyder en række forskellige ydelser bl.a. fysioterapimassageløbeanalyseholdtræning som osteoporose hold, rygehold  m.fl.

Ønsker du behandling inden for én af disse grupper, så er du mere end velkommen til at kontakte dem.

Klinikkens ansatte er professionelle i deres fag med flere års erfaring, og arbejder med dine mål og tilfredshed i centrum.

Se mere om klinikken specialer og book evt. tid her: https://aalokkens-fysioterapi-odense.dk/