Vi træner Jiu-jitsu med respekt for hinanden.
Selvom vi har bæltegrader, som fortæller, hvor meget erfaring vi har, så er vi alle blot udøvere af en spændende sport.
Vi er ikke i konkurrence mod hinanden – men i en konkurrence med os selv. Vi udfordre konstant os selv til at blive bedre og vi ønsker at udvide vores indre færdigheder i samspil med andre.
Jiu-jitsu er ikke en konkurrencesport. Jiu-Jitsu er selvforsvar. Jiu-Jitsu betyder “den milde måde”, der henviser til den effektive og koncentrerede måde hvorpå man, ved hjælp af tillærte teknikker, benytter modstanderens kraft, energi og bevægelse til at forsvare sig med.

Da Jiu-jitsu bygger på modstanderens kraft og ubalance, – og ikke på din egen råstyrke – er det en sport som alle kan dyrke. Motion og bedre kondition kan du dog ikke undgå at få, da træningen er meget alsidig og vi træner alle muskler i kroppen.

Børneholdene
På børneholdene består træningen af en blanding af teknik og leg, iblandet bevægeteknik, faldteknik og balancelege. Det skal være sjovt at lære selvforsvar.

Instruktører
Klubben råder over nogle af landets højst graduerede instruktører indenfor forbundet og de gør det uden af få en eneste krone for det, da det er lysten til denne fantastiske sport, som driver værket.