Kom og vær med - Vi jumper på følgende tidspunkter:

Mandag kl. 18.45-19.45

Onsdag kl. 18.45-19.45

Torsdag kl. 16.15-17.15

Lørdag kl. 9.45-10.45

Hop med ind i vores facebookgruppe og følg med – hvad enten du er vild med Jumping Fitness eller bare nysgerrig – så er du velkommen!
Her kan du også møde vores instruktører Pernille og Nadia!

Hvad er Jumping Fitness?

Fra https://jumping-fitness.dk/ 

Helt kort kan Jumping® Fitness beskrives som arerobic-inspireret træning på en specialudviklet trampolin. Der er fuld knald på, når musikken spiller – og hvis du ikke kan huske, hvor sjovt det er at hoppe i trampolin, så er det måske på tide at prøve igen? Kombinationen af en trampolinen og de særlige Jumping® Fitness-øvelser giver dig både sved på panden og smil på læben. 

Jumping® Fitness er en utrolig intensiv træningsform, hvor du hele tiden er i gang. På rekordtid forbedret din kondition og træner samtidig både muskelstyrke, smidighed og øger stabiliteten i leddene. Hele kroppen er i gang, når du jumper, så du både træner store og små muskelgrupper – også de muskler, du nærmest havde glemt. Især er det fantastisk core-træning, hvor du får trænet muskelkorsettet i ryg/mave. Du er træt på den rigtig gode måde, når du er færdig med en jumping-lektion.

Det er skånsomt for leddene, når du dyrker Jumping® Fitness på en af vores specialudviklede trampoliner, som er monteret med elastikker i stedet for fjedre. Faktisk giver vores trampoliner helt op til 80 procent lavere belastning i forhold til traditionelle trampoliner, og Jumping® Fitness er langt mere skånsomt end fx løb. Dette skyldes designet af trampolinerne, hvor man bruger elastik frem for fjedre. 

Jumping® Fitness er særdeles velegnet til genoptræning efter idrætsskader og kan også dyrkes af mange gigt- og rygpatienter. Samtidig er det også en træningsform for dig, der virkelig vil give den gas – for med forskellige øvelser og varieret intensitet kan Jumping® Fitness tilpasses til stort set alle niveauer.

 

Hvad laver vi til Jumping Fitness

Kommer snart

Kommer snart

Kommer snart

Kom forbi til en gratis prøvetime! 

Du kan i se vores træningstider her

Medbringe følgende til prøvetime:

  • T-shirt
  • Træningstøj
  • Drikkedunk
  • Indendørssko – Alternativt bare fødder – vi fraråder jump i strømpesokker

 

Vi glæder os til at se dig! 

Instruktørerne Nadia og Pernille