Odense Sportscentrum – OSPC – har søgt efter en ny bestyrelsesformand og har nu glæden af at præsentere vores nye formand pr. 1.juni 2022. Bestyrelsen er meget optimistiske og positive omkring samarbejdet.

Dorthe Irvold tiltræder som formand i OSPC

Dorthe Irvold har en baggrund fra CBS og mange års erfaring som leder i IT-branchen, og driver i dag en IT- og kommunikationsvirksomhed sammen med sin mand.

Hun er medlem af flere bestyrelser, både i erhvervslivet og indenfor idrætten, hvor især arbejdet som bestyrelsesmedlem af DGI Storstrømmens landsdelsbestyrelse har skabt et stærkt netværk og masser erfaring inden for bevægelse og foreningsarbejde.

Dorthe driver desuden en hobby-virksomhed som yogalærer, er glad motionsløber og sejler i kajak og SUP – når altså ikke tiden tilbringes sammen med familien. Dorthe kommer i øvrigt tit til Odense, hvor et af de tre store børn bor.

Dorthe fortæller om sin motivation for formands- og bestyrelsesarbejdet;

“Jeg betragter Foreningsdanmark som en af grundpillerne i samfundet, fordi foreningslivet skaber aktivitet, fællesskab og netværk. Her er Odense Sportscentrum et vigtigt samlingspunkt for foreninger, der brænder for deres sport – man kan tydeligt mærke det høje energiniveau i huset.”

Bestyrelsen i OSPC glæder sig meget over at vi kan indlede samarbejdet med Dorthe, og opfordrer alle til at tage varmt imod hende i vores fællesskab!

Læs mere om Dorthe Irvold på LinkedIn og Nboard