Træningscenteret tilbyder et bredt udvalg af hold, der passer til enhver træningsstil og behov. Fra BodyFit og BodyFit+ med tung styrketræning og ekstra fokus på core, til BodyPower, der kombinerer styrke og puls i en alsidig træningssession. Vi har også Skånsom Styrketræning, der er skræddersyet til seniorer og dem, der har brug for en mere skånsom tilgang. Endelig tilbyder vi Stram Op, der toner og styrker hele kroppen med effektive øvelser og udstrækning. Uanset dit niveau og mål, har vi et hold, der passer til dig!


BodyFit

Bodyfit er tung styrketræning for hele kroppen, med få gentagelser og derfor mulighed for at træne tung. Mulighed for at skifte vægt undervejs. Simple øvelser med vægtstang og håndvægte. Du bestemmer selvfølgelig selv hvor mange kilo.

Instruktøren retter og hjælper med teknikker og guider dig med kilo.


BodyFit+

Bodyfit+  er bodyfit med 15 minutters ekstra træning , som primært bruges på ekstra træning for mave, core og ryg, samt god udstrækning.
Bodyfit er tung styrketræning for hele kroppen, med få gentagelser og derfor mulighed for at træne tung. Mulighed for at skifte vægt undervejs. Simple øvelser med vægtstang og håndvægte. Du bestemmer selvfølgelig selv hvor mange kilo.
Instruktøren retter og hjælper med teknikker og guider dig med kilo.
 

BodyPower

Timen består både af styrke og puls. Timen er for alle og alle kan være med. Puls delen kan altid laves i low impact( uden hop/løb).
Timens opbygning:
  • opvarmning, enten på stepbænk eller gulv/sal.
  • styrkesæt 1 ( der trænes min. to forskellige muskelgrupper. )
  • styrkesæt  2 ( der trænes min. 2 forskellige muskelgrupper, forskelligt fra sæt 1 )
  • pulssæt – fx. tabata eller EMOM eller cirkel
  • styrkesæt 3 ( der trænes min. 2 forskellige muskelgrupper, forskelligt fra sæt 1 og 2 )
  • styrkesæt 4 på gulv/bænk.
  • mave,core, ryg og tilsidst udstrækning.
En rigtig god time for dig, som elsker at kombinere både puls og styrke og som elsker at presse dig selv, eller har brug for lidt ekstra styrke eller konditions træning, men ikke kan holde til en hel times puls træning.

 

Skånsom Styrketræning

Skånsom styrke er for alle og alle kan være med, men især velegnet til seniorer, til dig som skal i gang efter en lang pause, dig der ikke ønsker at træne så hårdt eller som er i gang med en genoptræning.
Også velegnet til gravide eller når du skal i gang igen efter fødsel.
Vi bruger alt udstyr alt efter dagens program, men primært håndvægte, elastikker, bolde og måtter. Ekstra gulv øvelser til sidst på dette hold, og god udstrækning.
Der tages hensyn til dårlige knæ, hofter, lænd osv.
Rigtig god time til også at kombinere de hårde timer med.

 

Stram Op

Styrketræning for hele kroppen. Timen er for alle og  alle kan være med.
Vi starter timen med en kort opvarmning på stepbænken, hvorefter vi træner kroppen igennem med vægtstang, håndvægte og elastikker.
Der fokuseres på effektive flerleds øvelser og med flow, så puls og udholdenhed udfordres.
Sidst i timen laves der gulv øvelser primært for mave, core,ryg og tilsidst 5 minutters udstrækning.

 

Holdtræning – kræver holdtræningsmedlemskab

TILMELD DIG (under 25 år)

TILMELD DIG (over 25 år)

Bemærk: Hvis der er færrere end 5 deltagere tilmeldt til et hold, forbeholder vi os retten til at aflyse holdet. Aflysning vil ske senest to timer før holdstart.