Systema – Ny afdeling i Odense Sportecentrum

//Systema – Ny afdeling i Odense Sportecentrum

Systema – Ny afdeling i Odense Sportecentrum

Kære medlemmer i Odense Sportscentrum,

Vi er glade for at kunne introducere ny kampsports-afdeling i OSPC, nemlig Systema. Systema er en russisk kampform, som er et komplet system for sundhed, kamp, selvforsvar og som en livsstil.

Systema vil som udgangspunkt træne i Blå Hal hver mandag kl. 18.30 og på sigt også en anden dag om ugen (mere info følger)
Er du interesseret, så henvend dig i skranken eller gå ned og sig hej og snak med instruktørerne.

Som udøver i Systema bliver man undervist i at være ikke-aggressiv, diskret, effektiv og i god form. Der er ingen form-træning, ingen stande, ingen teknikker eller grader i Systema, bare ens naturlige bevægelser, hvor der arbejdes ud fra flg. fire grundprincipper: Vejtræning, afslapning, bevægelse og struktur. Systema kan trænes af alle, uanset baggrund. Vi starter dog kun voksenhold, hvor aldersgrænsen er min. 15 år. Vi optager medlemmer fra d. 19 august og frem

Om de to instruktører Kaspar og Aksel.
Kaspar har trænet kampkunst i ca. 25 år, hvoraf de 10 år har været i Japan, hvor han har 5. Dan i Aikido. I 2008 fik Kaspar interesse for mere basale og holistiske træningsformer som fx CrossFit (hvori han også er uddannet). Det førte også til et skift i hans kampkunsttræning, og siden 2009 har Kaspar trænet under en mester i Taiwan (Howard Wang), som underviser i sin egen art: Prana Dynamics, og et par år efter førte det til en introduktion til Systema. Siden 2012 har Kaspar deltaget i flere Systema lejr internationalt, og ser den daglige træning som en del af sin personlige udvikling. Kaspar er desuden ved at færdigøre sin kandidat i Idræt og Sundhed på SDU.
Aksel har trænet med Kaspar i 5 år, hvor han i mange år har indgået i et tæt samarbejde med Kaspar om en meget eksperimentel tilgang til træningen. Aksel har været i Taiwan, såvel som på flere lejr i Europa, for at træne under Howard Wang. Derudover har han også været på kloster i Korea for at træne kampkunst. Aksel har netop afsluttet en kandidat i Fysik på SDU.

Velkommen i OSPC!

By | 2019-08-19T12:02:16+00:00 august 19th, 2019|Uncategorized|Kommentarer lukket til Systema – Ny afdeling i Odense Sportecentrum

About the Author: